OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2015. június 1., hétfő 12:55

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. június 1., hétfő (OS) - Vona Gábor sorra tagadja meg eddigi politikáját, mondatait és embereit – Reagálás Vona Gábor parlamenti felszólalására

    Vona Gábor szemrebbenés nélkül hazudik és a nagy cukiság-kampányában máris megtagadja a Jobbik múltját, céljait és cselekedeteit. A Jobbik elnöke nem egy alkalommal feketén-fehéren kimondta: Magyarországnak ki kell lépnie az Európai Unióból. Vona Gábor ezzel szemben ma kínosan magyarázkodik saját és párttársai korábbi nyilatkozatai és egyértelmű politikai célja miatt, hogy Magyarországot kivezesse az Európai Unióból és a NATO-ból. Vona Gábor ma azt mondja, csak a "feszült hangulat" volt az oka annak, hogy korábban ilyeneket mondtak. A Jobbik nem először csapja be a választóit, Vona Gábor hatalomvágya miatt sorra tagadja meg eddigi politikáját, mondatait és saját embereit.
    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.